Stoeryd har fått bättre internkommunikation med Axions OEE tjänster

Vi har frågat Stoeryd om varför de valde att arbeta med oss på Axion Solutions och hur våra tjänster har förändrat deras vardag. Läs vad Stoeryds marknads- och försäljningschef, Marcus Holmberg har svarat.

Vad har Axion hjälpt dig med?
Vi har fått hjälp med att automatisera och visualisera KPI:er och statistik inom både produktion och administration, vilket har lett till ökad transparens och ansvarstagande.

Vad har våra tjänster inneburit för ditt företag
Kommunikationen inom organisationen har förbättrats tack vare att Axion OEE ger direkt och lättillgänglig information, vilket ökar medarbetarnas engagemang. Produktionspersonalen har också fått en bättre förståelse för vilka delar av produktionsprocessen som är mest värdeskapande. Det ger också i ett mer fokuserat förbättringsarbete.

Vilka fördelar ser du med våra tjänster?
Den detaljerade och skräddarsydda informationen ger en konkurrensfördel jämfört med liknande system.

Hur har Axions tjänster påverkat ditt företag?
Vi kan nu prioritera arbete och åtgärder bättre genom att med lätthet identifiera produktionsbortfall och slöseri. Våra produktkalkyler har också blivit mer precisa.

Varför bestämde du dig för att använda våra tjänster?
Axion OEE erbjuder större flexibilitet än andra system, är enkelt att integrera med Power BI, och deras expertkunskap gör samarbetet smidigt.

Boka demo

Låt oss visa hur våra lösningar bidrar till din sista rad.