Mared har mer effektivitet i sin dagliga uppföljning

I en tid där snabb tillgång till relevant data är avgörande för att fatta välgrundade beslut har Axionsolutions hjälpt företag att ta kontroll över sin produktion och verksamhet. Vi har pratat med en av våra kunder för att få insikt i hur vår tjänst Axion Insight, har förändrat deras arbetssätt och förbättrat deras effektivitet. Läs vidare för att höra om deras upplevelser och hur våra lösningar har bidragit till deras framgång.

Vad har Axion hjälpt dig med?
Vi kan nu se produkter och kunders utveckling dag för dag. Detta är betydligt snabbare än att titta i bokföringen. Vi kan även följa kunder och kunder per månad på ett effektivare sätt vilket vi tidigare gjorde i vårt affärssystem.

Uppföljning av beläggningsgrad på anställda som arbetar med service ser vi som en viktig del som Axion Insight har hjälpt oss med. Vi kan nu se hur många timmar av befintliga vi har debiterat ut.

Vad har våra tjänster inneburit för ditt företag
Fler användare har tillgång att se olika typer av uppföljning. Vi har nu måltal som hämtas upp direkt i Power BI , tidigare kunde detta ta någon månad, nu ser vi det dagligen. Vi har även bättre styrningsmöjligheter.

Vilka fördelar ser du med våra tjänster?
Vi gillar det småskaliga med Axion, nära och bra dialog.

Hur har Axions tjänster påverkat ditt företag
Vi hade redan tidigare relativt korta och snabba beslutsvägar. Nu är det dock fler som ser data och har möjlighet att ta beslut.

Varför bestämde du dig för att använda Axions tjänster
Vi hade en ny organisation och kände att det var dags att ta tag i det vi hade, som satts åt sidan, och så gjorde vi något av det.

Boka demo

Låt oss visa hur våra lösningar bidrar till din sista rad.